Израел почти приключи с елиминирането на военните възможности на  Хамас“ в

...
Израел почти приключи с елиминирането на военните възможности на  Хамас“ в
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел е напът да елиминира „Хамас“

Израел съвсем завърши с елиминирането на военните благоприятни условия на  „ Хамас “ в Ивицата Газа, съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, представен от Ройтерс.
Прочетете още
„ Напредваме към края на етапа по елиминиране на армията от терористи на  „ Хамас “ и ще продължим да поразяваме това, което е останало от нея “, посочи Нетаняху.

Израелските въоръжени сили подредиха през днешния ден нова евакуация от два региона в южната част на линията Газа - Хан Юнис и Рафах, съобщи Агенция Франс Прес.

Нетаняху отрече да се е отказал от оферти от Вашингтон кротичък проект. Но съобщи, че няма да разреши основаването на палестинска страна в Газа след края на войната.

Припомняме, че Израел предприе военната си интервенция в Газа, откакто на 7 октомври предходната година бойци на палестинското ислямистко движение  „ Хамас “ направиха невиждана офанзива против еврейската страна, написа БТВ. 

Преди дни обаче Нетаняху съобщи, че скоро Тел Авив ще може да трансферира войските си от Газа към северната си граница с Ливан. Там взаимният обстрел сред израелските елементи и бойци на „ Хизбула “ се ускорява през последните седмици.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР